top of page

OM KREAHVITA

KreaHvita interiør & byggkonsult AS er et frittstående aksjeselskap lokalisert i Tromsø og jobber derfor hovedsakelig med bygg- og interiørløsninger for et bredt utvalg kunder i Tromsø med omegn.

Vi har bl.a. laget farge- og materialløsninger til restauranthuset "Emmas drømmekjøkken" med "Kafè og Lars", Aunegården, retrobaren "Strut", Sommerøy Hotell, Fjellheisrestauranten og Vollan gjestestue. I tillegg en rekke inn- og utvendig løsninger til kontorer, boliger, borettslag og sameier. 

Basert på over 30 års relevant erfaring fra bransjen gjennom høyskolestudier, håndverkspraksis, butikkvirksomhet og arkitektvirke, har vi bygget opp svært bred kompetanse og satt oss som mål "å være det absulutt beste alternativ for den som er opptatt av tiltalende og funksjonelle løsninger og som søker en kreativ, trygg og komfortabel samarbeidspartner for sine rehabilterings-, ombyggings- eller byggetiltak. 

Vår oppgave er å sette kunden i sentrum, både når det dreier seg om å skape kreative og tiltalende løsninger, samt når det gjelder det å følge opp våre prosjekter. 

Vi ønsker derfor å komme på banen på et så tidlig tidspunkt som mulig. På den måten kan vi oppnå god forståelse for ønsker og behov, slik at vi kan skape "rom" for utvikling og de gode opplevelser. 

Derfor er kreativitet, kompetanse, trygget og service, viktige verdigrunnlag for all vår virksomhet.

bottom of page